KURSER 2025

… Ønsker du at spise mere plantebaseret i en travl hverdag? … Lære grundprincipperne indenfor fermentering både i forhold til konservering, smag og næring? Eller har du lyst til at tage på en smagsrejse i vinterens mørke måneder? Og hvad gør man når man smager på maden og føler at der mangler noget, men ikke ved hvad?

Madjord tilbyder forskellige kurser indenfor madlavning, konservering og grøn gastronomi.

På kurserne vil du få inspiration til nye smagskombinationer, en kort indføring i det grønne køkken og sammen vil vi nørde grønne proteinkilder, hvordan blive mæt af plantemad, fremhævning af smag i forskellige råvare, sensorik og grøn umami. I løbet af kurserne vil man kreere velsmagende retter og timerne sammen afsluttes med et fælles måltid, hvor vi smager på alle herlighederne.

På Madjords kurser blive der ikke serveret tørre plantebøffer, imiterede køderstatninger eller kaninmad. Og man kommer heller ikke til at gå sulten hjem. Man får tværtimod mad med masser af smag, samt fif og inspiration til hvordan man selv kan kreere smagfulde retter som giver kulør på hverdagen.  

Kurserne afholdes i køkkenet på Farendløse Mosteri eller igennem FOF Sydsjælland og der afholdes både aften- og weekendkurser.

Hvis man udover de planlagte kurser ønsker at afholde et kursus for en gruppe af gode mennesker i ens liv, familie, venner, kollegaer, etc., tag endelig kontakt, så fastsætter vi en dato sammen.

WEEKENDKURSER / AFTENKURSER 2025

KURSER UDBYDES LØBENDE

På nuværende tidspunkt udbydes ingen kurser

Næste
Næste

Markvandring, oplæg og langbordsmiddag