Undervisning

Jeg synes det er en gave at få mulighed for at formidle noget som jeg brænder for, samt videregive glæden ved hændernes arbejde og madhåndværket generelt.

Erfaringsmæssigt er jeg vant til at tilrettelægge undervisning, der belyser aktuelle emner indenfor Den grønne dagsorden. Undervisningsforløbene har bl.a. omhandlet biavl, biodiversitet og vilde bier / naturens spisekammer / Respekt for råvarerne - konservering/fermentering med fokus på fantastiske smagsnuancer, samt at undgå madspild / Grønt fra jord til bord / Mad med mening igennem madkunst og foodperformances, etc.

Jeg er ansat i projektet ‘Gejst’ på Hotel- og Restaurantskolen, som har fokus på håndværkspædagogik, grøn gastronomi og en åben skole. Læs mere om projektet her: (https://hrs.dk/nyheder/partnerskabsprojekt-med-tuborgfondet)

Jeg befinder mig godt i interaktionen lærer-elev imellem og har undervist folk i alle aldre, både børn, unge og voksne.

Igennem Madjord tilrettelægger jeg skræddersyet undervisningsforløb. Så tag derfor endelig kontakt, hvis du går med en ide som du har lyst til at føre ud i livet og som Madjord kan være en del af.

Forrige
Forrige

Markvandring, oplæg og langbordsmiddag

Næste
Næste

Madkunst